Index.hu 5.4.4 MOD APK

Index.hu 5.4.4 MOD APK

Download for android Index.hu Apk Mod (Unlimited Money Crack)

The latest version of Index.hu MOD APK (Unlimited Money) is 5.4.4, You can download Index.hu MOD coins 5.4.4 directly on apkdoll.com. Over users rating a average of 10.0 by 8305 users about Index.hu MOD Apk download. More than 500,000+ is playing this app/game right now.

Index.hu MOD APK is one of the most popular News & Magazines created for Android. It includes some advanced features really easy to use. It is a cool free game and is definitely worth having on your phone.

Index.hu Apk Mod [Unlimited everything] on android

Index.hu 5.4.4 screenshots 1

Whats New:

 • Index.hu Bug Fix
 • Add New Level
 • Update All features
 • Index.hu Fully Fixed

MOD Features:

 1. Unlimited Money
 2. Unlimited Coins
 3. (Unlocked All)
 4. No Ads

Index.hu Apk + Mod for android.

 • Game Title: Index.hu
 • Version: 5.4.4
 • Ganre: News & Magazines
 • Size: 46MB
 • Added Date: 2020-04-19
 • Support: Android 5.0+
 • More Info: Google Play

DOWNLOAD Links

Index.hu APK MOD

Index.hu MOD: Az Index alkalmazás 2020. februári frissítése egy alapjaiban teljesen megújult applikációt telepít, amiben kijavítottuk az elmúlt évek legbosszantóbb hibáit, és optimalizáltuk a működést a mai telefonokra. A következő hónapokban egy sor új funkcióval és további javításokkal jelentkezünk, hogy még követhetőbb, olvashatóbb, nézhetőbb és hallgathatóbb legyen az Index.

Mire jó az app?

Indexet olvashatsz böngészőből is, de az alkalmazásból sokkal kényelmesebb. Annyira természetes és egyszerű, mint egy zizegős újságot lapozgatni az árnyékszéken. Csak korszerűbb.

Gyorsabban értesülhetsz Magyarország és a világ legfrissebb híreiről, kényelmesen olvashatod az Index cikkeit, nézheted a videóinkat.

Személyre szabott értesítéseket kaphatsz a legfontosabb hírekről. Ha csak a jó hírek érdekelnek, azokról külön is!

A kedvenc cikkeidet elmentheted, és bármikor visszanézheted, miket olvastál korábban.

Az új menürendszerből könnyedén elérheted az Index tematikus tartalmait, és a címlapunkon megjelenő társkiadványokat is: Velvet, Totalcar, Dívány, Napi.hu, Blog.hu címlap (régen: Index2).

Köszönjük, hogy minket olvasol!
A frissítés néhány design- és működésbeli hibát javít.
– OLED sötét téma
– teljesképernyős galléria nézet automatikus lapozás
Köszönjük, hogy minket olvasol!

If the installation does not start then Enable installation of applications data from unknown sources in phone settings.

apkdoll.com provides mod apks, obb data for android devices, best apps and games collection free of cost. You just need to visit revdlmod.com search for desire apps or game click on download button and enjoy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *